Honda e

TISZTÁN ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNY

NYOMATÉK, AMELY MEGHALADJA

300 Nm

KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNY

150 LE

ÖNRE SZABTUK

KEZELŌFELÜLET

HMI

TELJES SZÉLESSÉGBEN

Dupla képernyő

JÖVŐBE MUTATÓ TECHNOLÓGIA

A Honda e számos innovatív funkciót kínál. Ilyen például a Honda Automata Parkolás és az Oldalsó Kameratükör Rendszer, amelyek komoly segítséget nyújtanak a városi közlekedésben.

ERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY

A jobb kormányzási érzet érdekében az autó hátsókerék-meghajtású, a teljesítményről pedig egy erőteljes elektromos motor gondoskodik. A Honda e gyorsításához és lassításához regeneratív fékezés társul, és mindent egyetlen pedállal vezérelhet.

AZ ELEKTROMOS ÉLMÉNY

Az első teljesen elektromos autónk, a Honda e kiváló stabilitása és kezelhetősége mellett gyorsan tölthető, az egyedi, vízhűtéses akkumulátorrendszer pedig alacsony és magas hőmérsékleteken is a lehető legnagyobb megtehető távolságot garantálja.

MINIMALISTA DIZÁJN

A legújabb technológiai innovációk egy egyszerű, letisztult formába csomagolva. A Honda e a legjobb példa arra, hogyan lehet minden felesleges elemet eltávolítani, és a legfontosabb dolgokra összpontosítani.

Teljesítmény a köbön

A technológia és a vezetési élmény találkozása.

A csendes, egyenletes és kifinomult hajtás igény szerint gombnyomásra aktiválható, és azonnali gyorsulást kínál. A Honda e praktikus szempontok szerint épített karosszériája számos technologiát egyesít. A hajtásért egy erőteljes elektromos motor felel, amely egyetlen pedállal vezérelhető.

További információk a teljesítményről

Vonzó vonalak

Egyszerű és letisztult dizájn.

A minimalista dizájn nem csupán vonzó megjelenést kölcsönöz az autónak, de a hatékonyságot is szolgálja. A trendi, modern kialakítás és a jövőbe mutató technológiák ötvözete az, ami miatt a Honda e igazán kiemelkedik a tömegből.

További információk az autó kialakításáról

A megfelelő kapcsolat

Ha elektromos autóra cseréli járművét, ügyeljen rá, hogy Honda e autóját csak a Honda eredeti gyorstöltőjével töltse.

A Honda gyorstöltő segítségével rövid idő alatt feltöltheti Honda e autóját, az automatikus helyreállítási funkcióval pedig áramszünet után is biztonságosan folytatódik a töltés. A töltő azonosítórendszert is tartalmaz, így Ön szabályozhatja, hogy ki használhatja az eszközt.

Hamarosan újabb Eredeti Honda Kiegészítőket mutatunk be a vadonatúj Honda e autóhoz.

A gumiabroncsok címkézésével kapcsolatos részletes információkat az alábbi hivatkozáson talál: [gumiabroncs címkézés]

Mit jelent ez? További információk: [itt]