Rólunk

A Wincar Solutions Kft. közgazdász végzettségű ügyvezetője 2003 óta tevékenykedik az építőiparban. Cégcsoport fejlődésénél mindvégig alapvető célja volt, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon kiváló minőségű termékekkel szolgálja ki ügyfeleit.  Vállalkozásait tudatosan alakította, időről időre pedig szeret új területekre evezni.  Kezdetben felmerült egy márka független autószerviz ötlete, ahol a Windoor cégcsoport autó flottáját szervizelnénk, azonban az új üzletág iránti nyitottság időben éppen összhangba került azzal az eseménnyel, hogy Zalaegerszegen bezárt a több mint 20 éves múltra tekintő Honda szalon.  Az autózás szeretete és az új kihívások keresése vezetett ahhoz, hogy 2021 áprilisában megnyitjuk Zalaegerszeg egyik legkorszerűbb autószalonját, amely Honda Márkakereskedésként működik.

Szalonunk könnyen megközelíthető helyen található. A korábban Végh Autóházként ismert komplexum teljes körű modernizáláson esett át. A személyautók és haszongépjárművek javítására alkalmas 9 beállásos szerviz felújításánál kiemelten fontos szempont volt, hogy ne csak a mai, de a jövőbeni igényeket is teljes mértékben ki tudjuk elégíteni. Az autószalon minden részletre kiterjedő korszerűsítése a Honda egyedi stílusához igazodott. Nagy örömünkre szolgált látni, ahogy az általunk felébresztett épületet megtöltik élettel a Honda modellek.

Cégünk  munkatársai több évnyi  autókereskedelmi tapasztalattal járulnak hozzá sikerünkhöz. Lelkes szakértői csapat segítségével fedezheti fel kedvenc modelljét kínálatunkból.  Az új autó vásárlás egy ünnepélyes pillanat az ember életében, ennek alapos előkészítésében állunk rendelkezésre. Testreszabott finanszírozási, lízing és biztosítási csomagot dolgozunk ki Ön vagy cége számára. Személyautója vagy haszongépjárműve karbantartását és szervizelését nyugodtan bízza szakértő kollégáinkra, addig foglaljon helyet letisztult stílusú, kellemes hangulatú ügyfélvárónkban. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és bizalommal forduljanak hozzánk.  A Honda márkakereskedés és márkaszerviz mellett, a gépjármű szolgáltatások széles palettájával áll meglévő és új ügyfeleink rendelkezésére. Látogasson el hozzánk !