A vadonatúj Civic e:HEV hibrid

Vegyen részt velünk a vadonatúj Honda Civic e:HEV bemutatóján! Ebben a különleges - bármikor elérhető - epizódban az 50. évfordulóját ünneplő Civic teljesítményéről, dizájnjáról és örökségéről beszélgetünk. Különleges vendégek is csatlakoznak hozzánk Európából, akik maguk is kipróbálják majd az autót.

Videó lejátszása

A Honda e:HEV technológia teljes értékű
hibrid teljesítményt és dinamikus vezetési élményt kínál.

A teljes értékű hibrid élmény

A Honda e:HEV teljes értékű hibrid technológiája a mild hibridekkel ellentétben képes csendes, tisztán elektromos hajtással működni, és akár 315 Nm nyomatékot is leadni.

Nem kell csatlakoztatni

Az új Civic e:HEV modellt sosem kell csatlakoztatnia a konnektorhoz, a teljes értékű hibrid hajtáslánc esetében ugyanis nincs szükség hálózati töltésre. Ráadásul ez a kialakítás a fékezéskor keletkező energiát is felhasználja, amely egyébként elveszne: visszatáplálja a hibrid akkumulátorba.

Szuperhatékony

A Civic e:HEV hibrid valós közlekedési helyzetekben akár 840 km-es* hatótávolságra is képes, a kényelem és a teljesítmény feláldozása nélkül éri el mindössze 89 g/km* szén-dioxid-kibocsátási mutatóját.

*A Civicre vonatkozó WLTP-adatok.

Teljes nyugalom

A Honda 1999 óta fejleszt hibrid autókat, így komoly tapasztalatra és bőséges ismeretekre tettünk szert a hibrid motortechnológiák terén. A Civic e:HEV modellre így 5 év vagy 100 000 km hajtáslánc-garanciát* vállalunk.

*Amelyik hamarabb bekövetkezik.

Az új Honda Civic
tele van extrákkal

Továbbfejlesztett SENSING

Az új első és hátsó radarérzékelőkkel, valamint a 100 fokos, nagy látószögű első kamerával az új Civic hatékonyabban érzékeli a gyalogosokat és az úttesten található kisebb tárgyakat.

Prémium hangrendszer

Az Advance felszereltségi szinten a Civicbe prémium hangrendszert szerelünk, amely 12 darab kiváló minőségű Bose® hangszóróból áll, így garantáltan magával ragadó élményt biztosít.

Teljesen digitális vezetői kijelző

Az Advance felszereltségi szint 10,2"-os, teljesen digitális színes vezetői kijelzőjén Ön állíthatja be, hogy mi legyen látható vezetés közben.

Okostelefon csatlakoztatása

A Honda CONNECT infotainment rendszer az alapfelszereltség része, így az Android Auto vagy az Apple CarPlay® segítségével vezeték nélkül csatlakoztathatja okostelefonját.

Forgalmi dugó asszisztens

Hogy kevesebbet idegeskedjen a forgalmi dugók miatt, az új Civic biztonsági funkciói lehetővé teszik, hogy az autó lassú forgalomban gyorsítson, fékezzen és akár kormányozzon is, miközben biztonságos távolságot tart az elöl haladó autótól.

Adaptív fényszórók

Az új Civic Advance külön vezérelt adaptív távolsági fényszórókkal rendelkezik, így az autó bármilyen távolságot képes hatékonyan bevilágítani, de nem vakítja el a többi közlekedőt, sem a gyalogosokat.

Kényelem és kontroll

A test vonalait követő ülésben kényelmesen hátradőlhet, a műszerfalon logikusan elrendezett, könnyen elérhető kezelőszervekkel pedig pofonegyszerű a vezetés.

Praktikus és tágas

Az autó keskeny profilja ellenére meglepően tágas belső tér, kategóriájában kiemelkedő nagyságú utastér és csomagtér fogadja.

A Honda SENSING csomagnak köszönhetően biztonságban érezheti magát a Civicben

A Honda SENSING csomag számos, intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket talán észre sem venne. Így Ön és utasai mindig biztonságosan utazhatnak. Az új Honda Civic modellben megtalálhatók a legfejlettebb funkciók, amilyen például a Forgalmi dugó asszisztens.

FEDEZZE FEL A HONDA SENSING CSOMAGOT!