Válassza ki a kedvenc csomagjait és kiegészítőit a Honda Type R modellhez!

A személyre szabható részletekkel ízlésének megfelelően alakíthatja a Type R-t, és egyedivé teheti új autója külsejét és utasterét. A díszítőelemek és praktikus kiegészítők széles tárházából válogathat, így garantáltan megvalósíthatja az elképzeléseit.
Egyedi választék, amellyel új szintre emelheti a Type R-t

Külső: Carbon csomag

A Carbon csomagban mindent megtalál, amire a sportautók szerelmesei vágynak. A csomag karbon hátsó légterelőt, karbon középkonzolpanelt és karbon küszöbvédőket tartalmaz.

Beltéri csomagok

Piros Hangulatvilágítás csomag

Külső és belső világítási elemeket egyaránt tartalmaz, köztük az első lábteret és az ülés alatti részt megvilágító fényt, ajtózseb-világítást, valamint pohártartó- és konzolvilágítást is. Emellett egy Type R feliratot formázó kilépőfény is megtalálható benne.

Cargo csomag

Ha gyakran szállít csomagot vagy különféle felszerelést a Cargo csomagot Önnek találták ki. A csomagban talál egy csomagtértálcát, valamint az ahhoz tartozó térelválasztókat.

Egyéb tartozékok

Carbon szárnyspoiler

Ezzel a kiváló minőségű csomagtérajtó-szpoilerrel még extrémebbé tehető az autó megjelenése. A légterelő valódi karbonból készül, piros díszbetéttel.

Takaró

Védje meg az autóját a szennyeződésektől ezzel a takaróval! Háromrétegű, vízálló, mégis légáteresztő anyagból készült, így maximális védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival és a káros UV-sugarakkal szemben. Puha gyapjúbélést is tartalmaz, amely óvja az autó fényezését. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, és megtalálható rajta a Type R logója.

Fekete kerékőr

Ezek a fekete sapka kialakítású kerékőrök megvédik a könnyűfém keréktárcsákat, és segítenek, hogy a helyükön, az Ön autóján maradjanak.

Carbon középkonzolpanel

Az esztétikum és az extrémitás találkozása – a valódi karbonból készült középkonzol panelekkel még vadabbá és stílusosabbá válik a Civic Type R beltere! Az autó középkonzolján található, kézzel készült karbon díszbetét még kifinomultabb stílust kölcsönöz az autónak.

Karbon ajtóküszöb-burkolatok

Kézzel készült, valódi karbonból megalkotott ajtóküszöb-burkolatok. Csak nyissa ki a Type R ajtaját, és garantáltan maradandó benyomást fog kelteni a környezetében. Az ajtóküszöb-burkolatokon a Type R emblémája látható.

Elegance szőnyeg

Az elegáns és kényelmes, tartós piros nubukbőr betétekkel díszített szőnyegek mindegyikén a Type R fémből készült emblémája díszeleg. A csomag tartalma: első és hátsó szőnyeg.

Napellenzők

Tartsa hűvösen az utasteret ezekkel a napellenzőkkel! Megóvják a hátsó utasokat a napsugaraktól, ráadásul könnyen fel- és leszerelhetők. A készlet két napellenzőt és egy ajándék hordtáskát tartalmaz.

Kilépőfény Type R felirattal

Az első ajtók kinyitásakor a talajra világítja a Type R logóját, így sötétben sem kell aggódni a ki- és beszállás során.

Összehajtható csomagtérszőnyeg

A kétoldalas csomagtérszőnyeg egyik oldala szőnyeg, a másikon pedig vízlepergető, csúszásgátló mintázat található. A pereme kihajtható, ami be- és kipakoláskor védi a a lökhárítót a karcolódástól, és óvja a hátsó ülések hátulját, amikor azok ledöntött állapotban vannak.

Készen áll a "R" betűs versenyzésre?
Akkor vágjon bele!