LEHENGERLŐ TELJESÍTMÉNY

A kompakt, mégis légies, sportkupé stílusjegyekkel felvértezett SUV lélegzetelállító reszponzivitása a 182 lóerős, 1.5 VTEC TURBO motornak köszönhető. Teljesítménye zökkenőmentes, erőteljes. A hatsebességes manuális, vagy a hétsebességes CVT automata sebességváltóval valódi élmény a vezetés.

A sötét és sportos megjelenés a belső térben is jelen van. A már közismertté vált "Magic Seats" Ülésrendszerünkkel felszerelt tágas belső tér a bőr és szövet kombinációjával gondoskodik a kényelemről, hogy Önnek már csak a vezetési élményre kelljen koncentrálnia.

Az SUV új generációja.

Dinamikus teljesítményével és merész, sportos formavilágával a HR-V Sporttal éppen olyan lenyűgöző a vezetési élmény, mint amilyen látványt nyújt.

Sötét és egyedülálló

Az új HR-V Sportot úgy terveztük meg, hogy diktálja a trendeket.

A sötét szín ellenére tekintélyt parancsoló és karizmatikus megjelenéssel rendelkezik a könnyen felismerhető sportos vonalaknak, a bőr- és szövetüléseknek és matt fekete 18 colos könnyűfém keréktárcsáknak köszönhetően. A HR-V Sport merész és magabiztos megjelenését az elülső és hátsó karosszériaelemeknek, az oldalsó küszöbtoldatoknak, a fekete hálószerű hűtőrácsnak, a fekete visszapillantótükör-házaknak és kétoldali kipufogórendszernek köszönheti.

Azonnali reakció

A turbófeltöltős motor nem ismer határokat.

A kiemelkedő 182 lóerős, 1.5 VTEC TURBO motornak semmi sem szabhat határt. A gyorsulás könnyen függőséget okozhat, amikor először éli át az ülésbe való belesüppedés felvillanyozó élményét. Az Agilis Vezetést Támogató Rendszerhez (Agile Handling Assist), a nagyteljesítményű lengéscsillapítókhoz és a változó áttételű beállításokhoz hasonló korszerű technológiáknak köszönhetően a vezetés sportos és energetikus élménnyé válik.

Maradjon kapcsolatban

Az új HR-V felszereltségében ott találjuk az új Honda Connect szórakoztatóelektronikai és információs rendszert is.

Minden, amit szeret csupán egy karnyújtásnyira van Öntől, a kedvenc zenéitől barátai elérhetőségéig.

Személyre szabott képernyő

A Honda Connect hétcolos kijelzőjét saját ízléséhez igazíthatja, hiszen kedvenc fotóját is beállíthatja háttérképnek. Könnyedén hozzáférhet telefonszámaihoz is. Az ismerősök akár hangvezérléssel is hívhatók.

Az AHA alkalmazás segítségével számos rádióállomást és kedvenc közösségi oldalait érheti el egy érintéssel.

Bluetooth

Az intuitív érintőképernyő és a Bluetooth révén könnyedén csatlakozhat okostelefonjához, és használhatja funkcióit. Emellett WiFi, USB és HDMI™ kapcsolat is a rendelkezésére áll, hogy szabadon szörfözhessen a világhálón és kedvenc zenéit hallgathassa utazás közben.

Vigye el egy körre!

Próbálja ki az új HR-V-t!

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

Ismerje meg a tényeket!

Tudjon meg többet az új HR-V modellről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK