A Honda HR-V.
Érezze az energiát!

Ismerje meg a vadonatúj Honda HR-V-t! Energikus, öntöltő hibrid, amely az egyedülálló és intelligens e:HEV rendszernek köszönhetően páratlan vezetési élményt nyújt. Ez a Forma–1-es technológiák által inspirált, a sportkupék stílusát idéző SUV energiával, vitalitással és sokoldalúsággal tölti meg az utazást.

Öntöltő hibrid, amely a környezettudatos vezetők új generációjának készült

Nem kell konnektorra csatlakoztatni

A HR-V modell öntöltő: vezetés közben áramot termel, így Önnek nem kell töltőállomásokat keresgélnie.

Még kedvezőbb fogyasztás

Az e:HEV hajtáslánccal felszerelt HR-V-vel kisebb költségek mellett jóval messzebbre juthat. Teli üzemanyagtartállyal akár 740 km-t is megtehet.

Teljes nyugalom

Az akkumulátor energiát biztosít a kilométerköltség csökkentéséhez – ráadásul 5 éves *vagy 100 000 km-es garanciát vállalunk rá. *Amelyik hamarabb bekövetkezik.

Alacsonyabb károsanyag-kibocsátás

A hibrid kevesebb káros anyagot termel: mindössze 122 g/km-es kibocsátással a HR-V-vel újabb lépést tettünk az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom felé.

Tiszta vizet öntünk a pohárba a hibridekről

Ha szeretne többet megtudni e:HEV hajtásláncú hibrid autóinkról, és összehasonlítani őket a kiegészítő hibrid technológiával szerelt vagy a hálózatról tölthető hibrid járműveinkkel, koppintson az alábbi gombra.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A HIBRIDEKRŐL

Élje át!

A HR-V kiterjesztett valóság élménye egy saját, külön bejáratú
bemutatóterem Önnek, ahol megnézheti a kívánt modellt.
Válthat a külső és a belső tér között, nagyíthatja és forgathatja
az autót, valamint színt cserélhet okostelefonján vagy
táblagépén.

NÉZZE MEG KITERJESZTETT VALÓSÁGBAN (AR) A HR-V-T!

Formálja a teret saját igényei szerint!

A különleges Mágikus Ülésrendszernek köszönhetően külünböző konfigurációkat alakíthat ki, így több helyet szabadíthat fel. A HR-V alkalmazkodik az Ön életmódjához: a szörfdeszkától kezdve a golffelszerelésig mindent magával vihet, hogy garantáltan emlékezetes legyen a hétvége.

Egy új perspektíva

A széles műszerfal a tágas belső tér megnyugtató környezetet nyújt a HR-V vezetésekor, így Ön az útra, a kirándulásra és a világra összpontosíthat.

Csak egyszerűen

Többé nem kell a kulcsát keresgélnie, amikor tele van a keze csomagokkal – az érintésmentesen működő, elektromos csomagtérajtó automatikusan kinyílik, ha közeledik, és becsukódik, ha eltávolodik az autótól.

Mindig biztonságban

A Honda SENSING csomag számos, intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket nélkülük talán nem venne észre. Így Ön és utasai mindig biztonságosan utazhatnak.